Test onze software voor uw project

Maak gratis kennis met de software van QR Log Systems en registreer u via het onderstaande formulier. U ontvangt per post 100 qr-code stickers (20×23 mm) en stap-voor-stap gebruiksaanwijzing om snel te starten met uw project.

Geen verplichtingen
De demo is zonder verdere verplichtingen. Wij nemen na een aantal weken per mail of telefonisch contact met u om uw ervaringen met ons te delen. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Eén demo aanvraag per gebruiker/adres/bedrijf
Het is niet toegestaan om als éénn gebruiker meerdere accounts aan te maken om een gratis demo pakket aan te vragen voor uzelf, op een adres, voor uw bedrijf of voor uw opdrachtgevers door deze een eigen admin inlog te verstrekken. Bij misbruik worden alle accounts inclusief alle data en foto’s verwijderd. Bij twijfel kunt u ons altijd mailen of bellen.

Algemene voorwaarden
Voor het gebruik van de admin en app gelden de algemene voorwaarden zoals vermeld hier op de website en worden op papier in het demopakket aan u verzonden. Op deze pagina vindt u informatie over de tarieven voor credits en stickers. Uitgelicht zijn de voorwaarden dat u alleen qr-code stickers kunt gebruiken die door QR Log Systems bv worden uitgegeven, de prijzen van credits, stickers en downloads kunnen wijzigen en projecten 12 maanden gratis online staan voor meldingen en downloads. U ontvangt een betaalverzoek € 0,226 per registratie) om het project met 1 jaar te verlengen of te verwijderen. Na betaling ontvangt u de factuur. Wanneer er geen betaling plaats vindt, wordt het project uit uw gebruikersaccount verwijderd.

registreren account

U ontvangt een mail om uw account te activeren.
Geen mail ontvangen? Controleer uw spambox.

Gebruiksaanwijzing

download pdf