Is er een gebruiksaanwijzing beschikbaar?

Er is een 4 pagina’s stap-voor-stap gebruiksaanwijzing. Deze ontvangt u bij de bestelling van stickers of is via deze link te downloaden als PDF.

Hoeveel projecten en gebruikers kan ik aanmaken in mijn admin?

U kunt een onbeperkt aantal project met werklocaties aanmaken in de admin. 
Er is 1 admin inlog beschikbaar. U kunt onbeperkt app gebruikers toevoegen en verwijderen. Nadat u een app gebruiker heeft verwijderd, kan deze gebruiker geen projecten meer inzien of aanpassen.

Waarom 1 PDF logboek per werklocatie?

Wij hebben hiervoor gekozen zodat alle registraties van de werklocatie overzichtelijk in 1 document komen. Eén PDF per werklocatie genereren heeft als voordeel dat deze binnen enkele seconden beschikbaar is. Er moet veel data en per registratie tot 3 foto’s worden verwerkt op de server.

Kan ik meerdere bouwtekeningen per werklocatie toevoegen

Het is mogelijk om maximaal 3 bouwtekeningen per werklocatie toe te voegen. Soms kom het voor dat er in een schacht of technische ruimte tientallen doorvoeringen zijn om te registreren. Voor de overzichtelijkheid van uw project kan u een bouwtekeninge met extra detail uploaden voor de precieze locatie en om het overzichtelijk te houden. 

Kan ik mijn opdrachtgever toegang geven tot zijn projecten?

Helaas is niet mogelijk om uw opdrachtgever toegang te geven tot zijn projecten in deze versie van de software. Op de website www.qrlog.nl bieden wij standalone software aan op een eigen domeinnaam waarbij het mogelijk is om uw opdrachtgever een eigen inlog te geven om de logboeken en bouwtekeningen te downloaden.

Kan ik mijn eigen qr-code stickers gebruiken?

Helaas is het niet mogelijk om uw eigen qr-code stickers te gebruiken. Met de aanschaf van onze qr-code stickers betaalt u voor het gebruik van de app en de admin. U kunt in de admin in de webwinkel kleine qr-code stickers (20×22 mm) bestellen die u op uw eigen huidige stickers of plaatjes kunt plakken. In de webwinkel kunt u het standaardformaat meldingssticker bestellen met uw eigen logo en adresgegevens. Andere afwijkende formaten en uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. 

Is de app in meerdere talen beschikbaar?

Voor september 2021 is de app in meerdere talen beschikbaar. De talen Engels, Duits, Pools en Frans worden toegevoegd aan de app. Bij het installeren van de app wordt de taal van de gebruiker van de telefoon automatisch geselecteerd. Houdt er rekening mee dat de producten en soorten doorvoeren die u in de admin heeft, niet worden vertaald in de app. 

Kan ik met 1 app voor verschillende opdrachtgevers werken?

U kunt met deze app voor verschillende opdrachtgevers werken. Om van opdrachtgever/admin-eigenaar te wisselen, logt u uit en logt u met de app toegang van de andere opdrachtgever in.