Met app en qr-code stickers loggen op bouwtekeningen

Met de software van QR Log Systems kunt u eenvoudig en snel logboeken maken en bouwtekeningen met markers downloaden van uw registraties. 
De markers op de bouwtekeningen zijn in de PDF aan te klikken waarbij de gegevens van uw registratie met foto in de browser worden getoond.

Om snel en direct te kunnen starten staan er in de admin de meest voorkomende soorten doorvoeringen en producten met algemene omschrijvingen klaar. U kunt deze in de admin aanpassen of aanvullen met typen die u wilt registeren. Bijvoorbeeld met deuren, sprinklers, brandblussers en eventueel apparatuur aangevuld met producten die van toepassing zijn om uw registratie compleet te maken. 

Het logboek wordt voorzien van uw eigen logo en bedrijfsgevens op het titelblad. De registraties worden per 2 op een blad in de PDF weergegeven.

bekijk alle functies

Het gebruik van de admin en app betaalt de gebruiker door de aanschaf van qr-code stickers inclusief credits. De credits worden gebruikt voor het downloaden van rapportages en bouwtekeningen die van het gebruikersaccount afgeschreven. In de admin en vanuit de (Android) app kunnen PDF logboeken en bouwtekeningen worden gedownload. Mochten er onvoldoende credits beschikbaar zijn, dan kunnen deze via de admin of app worden aangeschaft. Deze zijn direct beschikbaar voor gebruik. Stickers moeten eerst worden gekoppeld aan de software door vanuit de app een qr-code te scannen of door in de admin de activatiecode in te voeren.

bestel gratis demo + 100 stickers

Voorbeeld titelblad met uw logo en bedrijfsgegevens links boven.

Voorbeeld rapportage