Betalen naar gebruik zonder abonnementskosten

Het gebruik van de admin en de app wordt betaald door de aanschaf van qr-code stickers inclusief creditbundels. De credits worden verrekend bij het downloaden van de PDF logboeken, PDF bouwtekeningen met markers en bij Excel downloads.

De qr-code stickers zijn gekoppeld aan uw gebruikersaccount. Om de stickers te kunnen gebruiken moet u deze eerst activeren door in de admin de code in te voeren of door in de app de qr-code met de activatiecode te scannen.

Altijd gratis toegang tot de admin en app
Kosteloos heeft u altijd toegang tot de admin. In de admin kunt u projecten aanmaken, gegevens in de projecten bekijken, doorvoeringen en vooropnames bekijken, producten wijzigen of aanvullen, doorvoersoorten wijzigen of aanvullen, onbeperkt app gebruikers aanmaken of verwijderen en instellingen voor de app aan of uit zetten.

Vooropnames maken – gratis functie
In de app bieden wij de gratis functie aan om vooropnames – zonder qr-code sticker – te maken. Een vooropname plaatst u in de app op de bouwtekening met foto en gegevens. De foto komt later terug in het PDF logboek met datum en “Foto voor”. 

gratis demo 100 stickers + 50 credits

Projecten – 12 maanden gratis online
Projecten zijn 1 jaar gratis online om meldingen te ontvangen, wijzigingen aan te brengen, downloads te doen etc. U ontvangt per mail en in uw dashboard een betaalverzoek om het project online beschikbaar te houden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal registraties in het project. Per registratie (vooropname en qr-code) wordt er € 0,226 in rekening gebracht. Betaalt u niet binnen 30 dagen na de melding en mailbericht, dan wordt het project automatisch verwijderd en het betaalverzoek geannuleerd. Na betaling wordt de factuur aan u verzonden. 

Extra stickers en credits
In de admin kunt u extra stickers en credits aanschaffen. Voor de stickers zijn er een aantal verschillende varianten beschikbaar. De standaardstickers, voor 15 uur besteld, worden dezelfde dag verzonden. Voor stickers met uw eigen logo en gegevens is er een langere levertijd. De stickers worden in bundels met credits aangeboden die na activatie automatisch in uw account worden bijgeschreven. 
Credits kunt u in de admin, maar zijn ook via de Android App te bestellen wanneer u een logboek of bouwtekening download en er voldoende credits beschikbaar zijn. Credits zijn na het betalen direct beschikbaar. 

bekijk alle functies

Tarieven stickers en credits

Onderstaand prijsvoorbeelden: 
Andere aantallen in de admin beschikbaar

QR-code stickers 20 x 23 mm 
100 stuks + 10 credits:    € 89,50

QR-code stickers 52 x 74 mm pvc rol
500 stuks + 100 credits:   € 445,00

QR-code stickers 52 x 74 mm
Extreem plakkend + matlaminaat
250 stuks + 50 credits:   € 350,00

Met eigen logo en gegevens 52 x 74 mm
Extreem plakkend + matlaminaat
2.500 stuks + 500 credits:   € 1785,00

Credits vanaf € 0,38 tot  € 0,475

PDF Bouwtekening:  25 credits
PDF Logboek werklocatie:  15 credits
Excel doorbroken overzicht:  10 credits
Excel project overzicht:  40 credits

Alle prijzen excl. 21% btw